Plaćanje grobne naknade e-Poštom

Obavještavamo Vas da je Monte giro d.o.o. Pula u suradnji s Hrvatskom poštom d.d. uveo još jednu mogućnost dostave računa za godišnju grobnu naknadu za korištenje grobnih mjesta na gradskom groblju u Puli i groblju u Štinjanu –u elektroničkom obliku servisom ePošta.

Registracija na servis ePošta je za Vas potpuno besplatna, uslugu servisa ePošta mogu koristiti  domaće i strane fizičke osobe u zemlji ili u inozemstvu, a registrirati se možete  online, putem web stanica: www.eposta.hr, ili predajom Zahtjeva za korištenjem servisa ePošta kojeg možete preuzeti na web stranicama www.eposta.hr  ili www.montegiro.hr. Popunjen zahtjev trebate dostaviti u bilo koji poštanski ured.

Nakon izvršene prijave u servis ePošte odaberite kroz postavke da račune za za godišnju grobnu naknadu za korištenje grobnih mjesta na gradskom groblju u Puli i groblju u Štinjanu  izdavatelja Monte giro d.o.o. Pula primate u elektroničkom obliku. Račun će Vam se dostavljati u Vas servis ePošta, gdje ćete ga moći plaćati kreditnim ili debitnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa) uz naknadu  od 2,00 kune po računu.

Osim plaćanja elektroničkih računa, servis ePošta pruža usluge primanja i slanja pisama i poruka te plaćanje ostalih računa  kreditnim i debitnim karticama nakon unosa ili skeniranja naloga za plaćanje.

KAKO SE USLUGA KORISTI?

Prijavite se na stranici Hrvatske pošte www.eposta.hr, među računima pronađite onaj od Monte giro d.o.o. Pula i umjesto čekanja u redovima račun platite web aplikacijom ePosta ili mobilnom aplikacijom mPošta. ePošta će vas obavijestiti putem vašeg e-maila o pristiglom računu.

KAKO SE PLAĆAJU RAČUNI?

Kreditnim karticama. MasterCard, Maestro, Visa

HOĆE LI RAČUN STIĆI I NA KUĆNU ADRESU?

Ne. Nakon registracije račun stiže samo u elektroničkom obliku u servis ePošta.

ZA KOGA JE OVA USLUGA POGODNA?

Za sve fizičke osobe koje žele jednostavan pristup svojim dokumentima, a posebno je pogodna za korisnike s privremenim boravkom i osobe koje žive u inozemstvu.

MOBILNA APLIKACIJA mPOŠTA

Aplikaciju mPošta možete aktivirati putem pametnog telefona ili tablet računala, a preuzeti ju možete na Trgovina Play-u ili AppStore-u. mPošta se aktivira korisničkim imenom i zaporkom servisa ePošta, nakon čega dobivate aktivacijski kod na Vaš mail

REGISTRACIJA

Registraciju izvršite na stranicama www.eposta.hr
U postavkama  pronađite  popis izdavatelja i odaberite :Monte giro d.o.o.Pula
Uslugu prijavite unosom šifre korisnika i broja  grobnog mjesta s postojećeg računa za godišnju grobnu naknadu

Ubuduće ćete račune za za godišnju grobnu naknadu za korištenje grobnih mjesta na gradskom groblju u Puli i groblju u Štinjanu dobivati u svoju ePoštu.
Ako  imate kakvo pitanje, komentar, primjedbu ili žalbu u vezi sa servisom ePošta, javite se u Kontaktni centar hrvatske pošte na telefonski broj : 072 500 501  ili elektroničkom poštom na adresu: podrska@eposta.hr