Politika kvalitete

Kao tvrtka koja pruža pogrebne usluge, oduvijek smo okrenuti kvaliteti i brizi za korisnika usluge. Korisnici usluga koji nam se obrate u najtežim trenucima života, a koje predstavlja gubitak voljene osobe, osobito su osjetljivi te im pružamo najbolju moguću uslugu. Naši su djelatnici u svakom trenutku spremni ponuditi savjet i pomoć, a kako bi organizacija pogreba voljene osobe bila što je manje moguće stresna.

Ponosimo se činjenicom da neprestano radimo na poboljšanju infrastrukture na Pulskom gradskom groblju Monte Ghiro, kao i na mjesnom groblju u Štinjanu i Mornaričkom groblju Pula. Mornaričko groblje Pula, kao i stari dijelovi Pulskog gradskog groblja čuvaju neprocjenjivu kulturnu baštinu koju čuvamo od uništenja i propadanja, a uređenjem svih površina zelenila osiguravamo i zadovoljstvo naših korisnika usluga.

Svakodnevno vodimo brigu o zaštiti okoliša te otpad koji nastaje na grobljima kojima upravljamo recikliramo u najvećoj mogućoj mjeri, a nereciklabilni otpad zbrinjavamo u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Cijenimo naše zaposlenike koji se kontinuirano usavršavaju u području svoga rada kako bismo u svakome trenutku bili sposobni i u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve korisnika i zadovoljiti sve važeće zakone i propise iz područja pogrebne djelatnosti.

Od samog osnutka, mi u društvu Monte Giro d.o.o. zadovoljstvo korisnika naših usluga smatramo najvećim pokazateljem uspjeha i kvalitete. Oduvijek okrenuti kvaliteti i zadovoljstvu korisnika, potvrda kvalitetnog rada došla je certifikacijom sustava kvalitete prema normi ISO 9001. Ispunjenjem svih zahtjeva koje postavlja norma, trajnim unaprjeđenjem kvalitete i analizom zahtjeva i mišljenja korisnika usluga, biti ćemo u mogućnosti potrebe korisnika još brže i kvalitetnije ispunjavati.

Uprava Društva redovito donosi ciljeve za poboljšanje kvalitete usluga i zadovoljstva korisnika te djelatnike uključuje u ispunjavanje istih. Svi djelatnici Društva obavezni su postupati u skladu s Politikom kvalitete te svojim djelovanjem pridonositi trajnom poboljšanju kvalitete, a sve u cilju zadovoljenja korisnika naših usluga.