Učestala pitanja

Pronađite odgovore na često postavljana pitanja

Što je Monte Giro?

MONTE GIRO d.o.o., društvo je u 100% - tnom vlasništvu Grada Pule osnovano Izjavom za trgovačko društvo 23. prosinca 1995. godine. Trenutno zapošljava 33 radnika. Monte Giro d.o.o. obavlja dolje navedene djelatnosti na području grada Pule, grada Vodnjana, Općine Medulin, Općine Fažana, Općine Ližnjan, a po potrebi i u drugim općinama u okolici Pule.

Koje usluge obavljate?

Nudimo vam pogrebne usluge, odabir i kupnju pogrebne opreme, i organizira kompletni proces sahrane. Pogrebna usluga obuhvaća uslugu od trenutka preuzimanja pokojnika do sahrane u grobno mjesto, a uključuje preuzimanje, prijevoz, opremanje, ispraćaj i sahranu pokojnika. Služba vrši ekshumacije prijevoz do i iz krematorija i druge usluge vezane uz djelatnost (izrada osmrtnica, objava obavijesti i posljednjih pozdrava u javnim glasilima, izrada vijenaca i aranžmana). Takodjer, na usluzi smo vam i za usluge izrade vijenaca, nadgrobnih aranžmana i ukrasa (vaze, lumini, okviri za slike), prodaju svilenog i suhog cvijeća, te lampaša i svijeća. Vršimo usluge sadnje cvijeća, dostave cvjetnih aranžmana na grobna mjesta (uoči godišnjica, dana mrtvih) i paljenje svijeća.

Tko se može pokopati na gradskom groblju?

Javno gradsko groblje otvoreno za osobe svih religijskih i kulturnih pozadina. Pružamo usluge pokopa za stanovnike Pule i okolnih područja.

Da li je groblje dostupno posjetiteljima?

Da, naša groblja su otvorena za sve posjetiteljem te su svi dobrodošli da izraze svoje poštovanje preminulima.

Održavaju li se na groblju neke komemorativne usluge ili događaji?

Monte Giro može organizirati komemorativne usluge ili događaje povodom posebnih prigoda poput Dana svih svetih. Ti događaji pružaju prilike za sjećanje i razmišljanje.

Kako mogu dobiti više informacija?

Za više informacija o našem poduzeću i grobljima, uključujući radno vrijeme, usluge pokopa i opcije unaprijed planiranja, molimo potražite na našim stranicama ili nas kontaktirajte putem e-maila i telefona.