Usluge

Informacije o pogrebnim i ostalim uslugama našeg poduzeća

Pogrebne usluge

Pogrebne usluge

Služba za pogrebne poslove pruža pogrebnu uslugu, odabir i kupnju pogrebne opreme, i organizira kompletni proces sahrane.

Pogrebna usluga obuhvaća uslugu od trenutka preuzimanja pokojnika do sahrane u grobno mjesto, a uključuje preuzimanje, prijevoz, opremanje, ispraćaj i sahranu pokojnika. Služba vrši ekshumacije prijevoz do i iz krematorija i druge usluge vezane uz djelatnost (izrada osmrtnica, objava obavijesti i posljednjih pozdrava u javnim glasilima, izrada vijenaca i aranžmana).

Pogrebna oprema namijenjena je opremanju pokojnika, a pogrebna Služba vodi računa da ista udovolji zahtjevima svih stranaka ovisno o vrsti odabranog ukopa i mogućnostima naručitelja.

Cvjećarnica Dalia

Nudimo vam usluge izrade vijenaca, nadgrobnih aranžmana i ukrasa (vaze, lumini, okviri za slike), prodaju svilenog i suhog cvijeća, te lampaša i svijeća.

Takodjer vršimo usluge sadnje cvijeća, dostave cvjetnih aranžmana na grobna mjesta (uoči godišnjica, dana mrtvih) i paljenje svijeća.

Cvjećarnica Dalia
Radionica vijenaca

Radionica vijenaca

Naši pažljivo izrađeni vijenci služe kao simbol sjećanja, pružajući utehu i podršku tijekom vremena žalosti. S nježnom kombinacijom svježeg cvijeća i iskrenog osjećaja, svaki vijenac pažljivo je dizajniran kako bi odao počast životu i sjećanju na vašeg voljenog. Dopustite nam da vam pomognemo izraziti sućut i izraziti najdublje saučešće našim prekrasnim i elegantnim vijencima za sprovode.

Grobna mjesta

Razumijemo da je pronalaženje posljednjeg počivališta za vaše voljene duboko osobna i važna odluka. Naše groblje nudi mirno i poštovanje dostojno okruženje za one koji su preminuli, pružajući mirno počivalište obiteljima da posjete i počaste njihovu uspomenu.

Ukoliko tražite dostupna grobna mjesta ili imate bilo kakve upite u vezi s našim uslugama, potičemo vas da nas kontaktirate. Naš posvećeni osoblje ovdje je da vam pomogne u svakom koraku. Bilo da imate pitanja o dostupnosti parcela, cijenama ili bilo kakvim drugim pitanjima, posvećeni smo pružanju informacija i podrške koja vam je potrebna.

Grobna mjesta